Narlıca Anadolu Lisesi

Telefon : 0326 2217151
WEB https://narlicaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Narlıca Beldesi Yolağzı Mahallesi Oğuzhan Caddesi No6 Antakya Hatay
VİZYON : Hedefimiz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08.00-15.00
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma : KALORİFER
Servis : ÖZEL SERVİS - TAŞIMA
Ulaşım : TOPLU ULAŞIM(OTOBÜS-MİNİBÜS)
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 KM
Kontenjan Bilgileri : 9.SINIFLARDA 324 10.SINIFLARDA 226 11. SINIFLARDA 308 12.SINIFLARDA 221
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ADRESE DAYALI KAYIT SİSTEMİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %67
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ BİREYSEL VE TAKIM SPORLARIMIZ MEVCUT OLUP HER DALDA İL GENELİNDE YAPILAN MÜSABAKALARA KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler : AKIL OYUNLARI ETKİNLİKLERİMİZ YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları : MÜHENDİS KIZLAR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-TWİNNİNG